Az olasz Fontanot cég lépcsőtervező programja bárki számára lehetővé teszi, hogy saját elképzelése szerint, előzetes szakértelem nélkül megtervezze a lépcsőjét online weboldalunk segítségével. A lépcsőtervező programmal  a Genius, az Arkè, a Pixima, a Magia, a Domino, az Oak, a Time és a Wall lépcsők tervezhetőek meg könnyedén. Hiszen mindössze 5 lépéssel elkészíthető a lépcső terve. Oldalunkon magyar nyelven az Arkè, a Pixima és a Wall modelleket tervezheti meg.

 

Lépcső tervező programok

1. lépés – A nyílás kiválasztása

Először a lépcsőnyílás fajtáját kell kiválasztani amely lehet kör vagy négyzet alakú esetleg nyílás nélküli. A lehetőségeket a program automatikusan megadja, csak kattintson a megfelelő ikonra.

.

lépcső tervezés

2. lépés – A magasság megadása

Adja meg, hogy milyen magasnak kell lennie a lépcsőnek, valamint adja meg a padlózat fajtáját és vastagságát is. Ne feledje, hogy a helyes magasság megállapításához az induló padlózat szintjétől az érkező padlózat szintjéig kell mérni a magasságot.

lépcső tervezés 2. lépés

3. lépés – Az irány megadása

Határozza meg a lépcső átmérőjét és jelölje meg, hogy hol találhatóak falak mind két szinten, azaz az induló szinten és az érkező szinten. A tervezés ezen fázisában eldöntheti, hogy milyen legyen a lépcső forgási iránya. Óra járásával megegyező vagy azzal ellentétes.

lépcső tervezés 3. lépés

4. lépés – A lépcső színeinek kiválasztása

Válassza ki azt a színösszeállítást amelyik a legjobban megfelelnek az igényeinek. Bármikor megváltoztathatja a már megadott paramétereket egyszerűen a menügombokra kattintva.

.

lépcső tervezés 4. lépés

5. lépés – A projekt kinyomtatása

Ezen a ponton elkészült a Fontanot lépcső tervezésével. Nyomtassa ki vagy mentse el a pdf dokumentumot és küldje el emailcímünkre vagy címünkre, hogy árajánlatot adhassunk.

lépcső tervezés 5. lépés

Lépcső tervező programok
magyar nyelven

Arkè lépcsők

Arkè Civik

Arkè Civik Zink

Arkè Klan

Arkè Kloe

Arkè Kompact

Arkè Komoda

 

Pixima lépcsők

Pixima Ring / Ring Line / Cube / Cube Line

Pixima Long / Long Line

Pixima Steel 

Pixima Steel Zink

 

Lépcső tervező programok
angol/német/olasz nyelven

Wall

Fontanot lépcsők - olasz dizájn, kedvező áron akár beszereléssel is.