Az olasz Fontanot cég lépcsőtervező programja bárki számára lehetővé teszi, hogy saját elképzelése szerint, előzetes szakértelem nélkül megtervezze a lépcsőjét online weboldalunk segítségével. A lépcsőtervező programmal  a Genius, az Arkè, a Pixima, a Magia, a Domino, az Oak, a Time és a Wall lépcsők tervezhetőek meg könnyedén. Hiszen mindössze 5 lépéssel elkészíthető a lépcső terve. Oldalunkon magyar nyelven az Arkè, a Pixima és a Wall modelleket tervezheti meg.

 

1. lépés – A nyílás kiválasztása

Először a lépcsőnyílás fajtáját kell kiválasztani amely lehet kör vagy négyzet alakú esetleg nyílás nélküli. A lehetőségeket a program automatikusan megadja, csak kattintson a megfelelő ikonra.

.

lépcső tervezés

2. lépés – A magasság megadása

Adja meg, hogy milyen magasnak kell lennie a lépcsőnek, valamint adja meg a padlózat fajtáját és vastagságát is. Ne feledje, hogy a helyes magasság megállapításához az induló padlózat szintjétől az érkező padlózat szintjéig kell mérni a magasságot.

lépcső tervezés 2. lépés

3. lépés – Az irány megadása

Határozza meg a lépcső átmérőjét és jelölje meg, hogy hol találhatóak falak mind két szinten, azaz az induló szinten és az érkező szinten. A tervezés ezen fázisában eldöntheti, hogy milyen legyen a lépcső forgási iránya. Óra járásával megegyező vagy azzal ellentétes.

lépcső tervezés 3. lépés

4. lépés – A lépcső színeinek kiválasztása

Válassza ki azt a színösszeállítást amelyik a legjobban megfelelnek az igényeinek. Bármikor megváltoztathatja a már megadott paramétereket egyszerűen a menügombokra kattintva.

.

lépcső tervezés 4. lépés

5. lépés – A projekt kinyomtatása

Ezen a ponton elkészült a Fontanot lépcső tervezésével. Nyomtassa ki vagy mentse el a pdf dokumentumot és küldje el emailcímünkre vagy címünkre, hogy árajánlatot adhassunk.

lépcső tervezés 5. lépés
Fontanot lépcsők - olasz dizájn, kedvező áron akár beszereléssel is.